Consumer Protection through Food Process
Improvement & Innovation in the Real World
Προστασία Καταναλωτή μέσω της Βελτίωσης Διεργασιών Τροφίμων & της Καινοτομίας στον Πραγματικό Κόσμο
5th International Congress on Food technology
5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων
 
Choose language Επιλέξτε γλώσσα
March 9-11, 2007 | Μάρτιος 9-11, 2007
Thessaloniki, Greece | Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
"Nikolaos Germanos" Congress Centre of HELEXPO, Thessaloniki, GREECE
Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός της HELEXPO, Θεσσαλονίκη
Organized by - Διοργάνωση
Hellenic Association of Food Technologists (PETET)
Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕT)
Co-Organized by - Συνδιοργάνωση
HELEXPO
Department of Food Technology, Technological Educational Institution of Athens
Department of Food Technology, Technological Education Institution of Larissa, Karditsa Annex.
HELEXPO
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας, Παράρτημα Καρδίτσας
The Congress is under the aegis of Hellenic Food Authority (EFET) and the School of Food Technology & Nutrition, Alexander Technological Educational Institution of Thessaloniki
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ίδρύματος Θεσσαλονίκης
Media sponsor is the Greek Radio and Television 3 (ΕΡΤ3)
Χορηγός επικοινωνίας η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση 3 (ΕΡΤ3)

Powered by Plone, the Open Source Content Management System

Design and Development by
Design and Development by P@P@GRIGORIOY OSC