Μετάβαση στο περιεχόμενο. Μετάβαση στην πλοήγηση

5th International Congress on Food Technology

Τμήματα
Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Ενέργειες Εγγράφων

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Τελευταία τροποποίηση 19/09/2006 12:56

5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων: Συγχρόνως με την Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ ’07 στις 9-11 Μαρτίου 2007, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, HELEXPO, Θεσσαλονίκη.

Π.Ε.ΤΕ.Τ.   ΤΕΙ Αθηνών   ΤΕΙ Λάρισας   HELEXPO


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το 5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων με τίτλο, “Προστασία Καταναλωτή μέσω της Βελτίωσης Διεργασιών Τροφίμων & της Καινοτομίας στον Πραγματικό Κόσμο”, θα διεξαχθεί στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από 9-11 Μαρτίου 2007, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός.

Τα κύρια αντικείμενα του συνεδρίου είναι:

  • Πρόοδοι στην Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων
  • Πρόσφατες Εξελίξεις στις Μεθόδους Παρασκευής και Συντήρησης των τροφίμων
  • Πρόσφατα Επιτεύγματα στη Μηχανική των Διεργασιών Τροφίμων & στις Ιδιότητες των Τροφίμων
  • Ποιότητα, Ασφάλεια & Μικροβιολογία Τροφίμων
  • Βελτιωμένη Διατροφή για τη Ζωή και την Υγεία

Το συνέδριο δίνει στους επιστήμονες και στους επαγγελματίες μια ευκαιρία να συναντήσουν συναδέλφους και να μοιρασθούν ιδέες που μπορούν να διαμορφώσουν την έρευνα των τροφίμων και την εξέλιξή τους στα επόμενα έτη.

 Επιπλέον, θα είναι μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν πληροφορίες και να έχουν προσωπική επαφή με όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιστήμη & τεχνολογία τροφίμων, να εξερευνήσουν τις νέες οδούς για την καινοτομία, να ανταλλάξουν πληροφορίες για τις νέες διεργασίες και εξοπλισμό, να ανταλλάξουν απόψεις και τεχνογνωσία, να προωθήσουν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις περιλήψεις των εργασιών τους ηλεκτρονικά μέχρι την 15η Δεκεμβρίου 2006. Όλες οι περιλήψεις θα κριθούν και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2006. Σας πληροφορούμε ακόμη ότι η τελευταία ημερομηνία υποβολής της πλήρους εργασίας είναι η 20η Φεβρουαρίου 2007.

Λεπτομερείς πληροφορίες για το συνέδριο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://congress5.petet.org.gr


Υποβολή Περίληψης

Μπορείτε να υποβάλλετε την περίληψή σας on-line: http://congress5.petet.org.gr/ipoboli/perilipsi

Ή να τη στείλετε ηλεκτρονικά: Hellenic Association of Food Technologists  (Π.Ε.ΤΕ.Τ)

Τμήμα Βορείου Ελλάδος, Οδός Βασ. Ηρακλείου 21, 546 24, Θεσσαλονίκη congress@petet.org.gr ή thes@petet.org.gr

Ή στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, (Υπ’ όψιν Καθηγ. Ευαγγέλου Λάζου), ΤΕΙ Αθηνών, Οδός Αγίου Σπυρίδωνος, 122 10 Αιγάλεω, Αθήνα, e-mail: elazos@teiath.gr

Τα κείμενα ΟΛΩΝ των εργασιών, θα περιληφθούν σε τόμο πρακτικών. Έτσι, όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να γράψουν τις εργασίες τους σύμφωνα με τις οδηγίες προετοιμασίας εργασιών: http://congress5.petet.org.gr/ipoboli/ergasia.

Δείτε το επισυναπτόμενο έγγραφο.


Με τους Θερμότερους μας Χαιρετισμούς.


ΕΦΕΤ                                                             ΤΕΙ


Αυτός ο ιστοχώρος κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Plone. Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Design and Development by
Design and Development by P@P@GRIGORIOY OSC