Μετάβαση στο περιεχόμενο. Μετάβαση στην πλοήγηση

5th International Congress on Food Technology

Τμήματα
Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Επιτροπές & Γραμματεία Συνεδρίου Επιστημονική Επιτροπή
Ενέργειες Εγγράφων

Επιστημονική Επιτροπή

Τελευταία τροποποίηση 28/02/2007 10:04
  • Ευάγγελος Σ. Λάζος, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ και Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Απόστολος Κυριτσάκης, Αντιπρόεδρος, Διευθυντής της ΣΤΕΤΡΟ-Δ του ΑΤΕΙΘ, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Γεώργιος Αγγελούσης, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Hami Alpas, Associate Professor, Dept of Food Engineering. Middle East Technical University, Ankara –TURKEY
  • Ιωάννης Αμβροσιάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Κλειώ Αντωνίου, Καθηγήτρια, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Μαλαματένια Αρβανιτίδου – Βαγιωνά, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Απόσταλος Βλυσίδης, Καθηγητής, Σχολή Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ
  • Σπυρίδων Γεωργάκης, Ομότιμος Καθηγητής, Τομέας Υγιεινής & Τεχνολογίας Τροφίμων, Κτηνιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Μαρία Γρεβενιώτη, Καθηγήτρια, Τμήμα Διατροφής, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Eduardo Dubinsky, President of LA-AOCS / ASAGA, Argentina
  • Mike Gordon, Senior Lecturer and Director of Teaching & Learning, Department, School of Food Biosciences, University of Reading, UK
  • Αντώνης Ζαμπέλας, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Διατροφής & Διαιτητικής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
  • Απόστολος Θωμαρεϊς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Renato Iori, Senior Researcher, Istituto Sperimentale per le Colture Industriali, Bologna, Italy
  • Βάϊος Καραθάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διατροφής & Διαιτητικής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
  • Παύλος Καρακολτσίδης, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Ευάγγελος Κατσογιάννος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Αντώνιος Καφάτος, Καθηγητής,  Ιατρική Σχολή , Πανεπιστήμιο Κρήτης
  • Δημήτριος Κέκος, Καθηγητής, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ
  • Χρήστος Κεχαγιάς, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Μιχάλης Γ. Κοντομηνάς, Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  • Ευστράτιος Κυρανάς, Καθηγητής, Τμήμα Διατροφής, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Μιχαήλ Κωμαΐτης, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης, Καθηγητής, Εργαστήριο Επεξεργασίας & Μηχανικής Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Σταύρος Λαλάς, Καθηγητής Εφαρμογών, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,  ΤΕΙ Λάρισας
  • Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Βλαδίμηρος Λουγκοβόης, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Werner Lorig, Professor, Fachbereich Technik BLV, Lebensmitteltechnik, Fachhochschule Trier, Deutschland
  • Αντώνιος Μάντης, Ομότιμος Καθηγητής, Κτηνιατρική Σχολή,  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Ζαχαρίας Μαρούλης, Καθηγητής, Σχολή Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ
  • Σοφία Μαστρονικολή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Σοφία Μηνιάδου-Μεϊμάρογλου, Επίκουρος Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Γεώργιος Μπλέκας, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Ιωάννης Γ. Μπλούκας, Καθηγητής, Εργαστήριο Επεξεργασίας & Μηχανικής Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Κων/νος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Νικόλαος Μπότσογλου, Καθηγητής, Κτηνιατρικής Σχολή, ΑΠΘ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Μιχαήλ Μπρατάκος, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Michael Murkovic, Professor, Department of Food Chemistry and Technology, Technical University of Graz, Austria
  • Viktor Nedovic, Department of Food Technology and Biochemistry, Faculty of Agriculture, University of Belgrade
  • Παπαδοπούλου Χρυσάνθη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  • Δημήτριος Πετρίδης, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Σπυρίδων Ραμαντάνης, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Patrick Rollin, Professor, Responsable des stages de master 1, ICOA - UMR 6005, Université d’ Orléans, France
  • Antonio Sacco, Professor, Department of Chemistry, University of Bari, Italy
  • Fereidoon Shahidi, Professor, Department of Biochemistry, Memorial University of Newfoundland, Canada
  • Παναγιώτης Σίσκος, Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Ευάγγελος Σουφλερός, Καθηγητής, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Κωνσταντίνος Σφλώμος, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Πέτρος Ταούκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ
  • Κωνσταντίνα Τζιά, Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ
  • Ιωάννης Τσάκνης, Καθηγητής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών
  • Μαρία Χασαπίδου, Καθηγήτρια, Τμήμα Διατροφής, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Βάσω Ωραιοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχολή Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ

Αυτός ο ιστοχώρος κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Plone. Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Design and Development by
Design and Development by P@P@GRIGORIOY OSC