Μετάβαση στο περιεχόμενο. Μετάβαση στην πλοήγηση

5th International Congress on Food Technology

Τμήματα
Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Εγγραφή και Υποβολή Περιλήψεων και Εργασιών Υποβολή Πλήρους Εργασίας
Ενέργειες Εγγράφων

Υποβολή Πλήρους Εργασίας

Τελευταία τροποποίηση 30/06/2006 15:42

Όλες οι εργασίες που θα παρουσιασθούν στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων θα δημοσιευθούν πριν το συνέδριο με τη μορφή τόμου βιβλίου. Όλες οι εργασίες πρέπει να γραφούν στα Αγγλικά ή και Ελληνικά με μια εκτεταμένη περίληψη (στη δεύτερη περίπτωση), και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλα ορθή επιστημονική ορολογία. Δύο μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής θα κρίνουν την καταλληλότητα κάθε εργασίας για δημοσίευση στα πρακτικά. Αν χρειασθεί θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις στο περιεχόμενο και τη μορφή του κειμένου. Προσοχή στην ποιότητα της εργασίας, η οποία αν είναι η απαιτούμενη θα επιτρέψει τη δημοσίευση χωρίς καθυστέρηση και επιπλοκές.

Οι εργασίες θα πρέπει να προετοιμασθούν με αυστηρή συμμόρφωση προς τις Οδηγίες Προετοιμασίας των Εργασιών, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κατέβασμα. 

Η τελική έτοιμη εργασία θα πρέπει να υποβληθεί (σαν DOC) ως e-mail συνημμένο και να αποσταλεί στη Γραμματεία του Συνεδρίου. Υποδεικνύεται η ονομασία του εγγράφου μετά το όνομα του συγγραφέα. 

Μετά τη λήψη του πλήρους κειμένου της εργασίας ο συγγραφέας επικοινωνίας θα ενημερωθεί για την αποδοχή ώστε να δημοσιευθεί στα Πρακτικά του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων.


Αυτός ο ιστοχώρος κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Plone. Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Design and Development by
Design and Development by P@P@GRIGORIOY OSC