Μετάβαση στο περιεχόμενο. Μετάβαση στην πλοήγηση

5th International Congress on Food Technology

Τμήματα
Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Τόπος Συνεδρίου, Διαμονή & Πρακτικές Ρυθμίσεις Προφορικές και Αναρτημένες Παρουσιάσεις
Ενέργειες Εγγράφων

Προφορικές και Αναρτημένες Παρουσιάσεις

Τελευταία τροποποίηση 30/06/2006 15:45

Οι παρουσιάσεις θα είναι προφορικές ή ανηρτημένες ανακοινώσεις (posters). Η διάρκεια των κανονικών προφορικών παρουσιάσεων θα είναι 15 min και οι εναρκτήριες και συμπερασματικές διαλέξεις από προσκεκλημένους ομιλητές 30 και 20 min αντιστοίχως.

Οι διοργανωτές θα σας δώσουν πρόσθετες οδηγίες και βοήθεια σε σχέση με τη συνεδρία και την παρουσίαση της εργασίας σας στην αίθουσα ΟΜΙΛΙΩΝ, Αίθουσα Α, η οποία βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της αίθουσας “8” της έκθεσης. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε το εστιατόριο, το χώρο υποδοχής και χώρο της έκθεσης.

Για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τις παρουσιάσεις σας με τη βοήθεια υπολογιστή, μπορείτε να μας στείλετε τις παρουσιάσεις σας με μορφή παρουσίασης Power Point. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν αφιχθείτε, παρακαλώ δοκιμάσατε και επαναμορφοποιήστε εάν είναι απαραίτητο την παρουσίαση στον υπολογιστή πριν την παρουσίαση στο ακροατήριο. Δεκτές γίνονται μόνο παρουσιάσεις Power Point, συστήνουμε το MS Power Point. Προτείνουμε να ελέγξετε ότι η παρουσίασή σας παίζει στον υπολογιστή τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την πραγματική παρουσίαση.

Η Αίθουσα Ομιλιών, Αίθουσα Α, θα είναι ανοικτή στις 14:00 - 20:00 την Παρασκευή, 9 και 09:00 - 20:45 το Σάββατο 10 και την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2007. 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Διαθέσιμοι είναι προβολείς διαφανειών, slides και δεδομένων (data). Παρακαλούμε τους ομιλητές, αν δεν έχουν αποστείλει ήδη το υλικό τους, να προσκομίσουν το υλικό των παρουσιάσεων (διαφάνειες, slides ή φακέλους Power Point) στους τεχνικούς τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την κανονική παρουσίαση. 

ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι αναρτημένες παρουσιάσεις (posters) πρέπει να προετοιμαστούν σύμφωνα με τις οδηγίες “Προετοιμασία του Poster”.

Οι αναρτημένες ανακοινώσεις θα παρουσιασθούν σε αίθουσα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην αίθουσα ομιλιών, στην αίθουσα C. Οι αναρτημένες ανακοινώσεις πρέπει να αναρτηθούν την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2007 κατά τις ώρες 14:00 - 15:00. Η γραμματεία του συνεδρίου θα σας βοηθήσει στην ανάρτηση της ανακοίνωσής σας. Οι αναρτημένες ανακοινώσεις θα παραμείνουν ανηρτημένες καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Ένας από την ομάδα που αναφέρεται στην ανακοίνωση πρέπει να είναι παρών κατά το χρόνο που διατίθεται για την παρουσίαση των αναρτημένων ανακοινώσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε τη γραμματεία του συνεδρίου.


Αυτός ο ιστοχώρος κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Plone. Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Design and Development by
Design and Development by P@P@GRIGORIOY OSC