Μετάβαση στο περιεχόμενο. Μετάβαση στην πλοήγηση

5th International Congress on Food Technology

Τμήματα
Προσωπικά εργαλεία
Ενέργειες Εγγράφων

Τόπος Συνεδρίου

Τελευταία τροποποίηση 30/06/2006 01:04

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου “Νικόλαος Γερμανός” της HELEXPO, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, και το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, 12 χλμ από το διεθνή αερολιμένα Μακεδονία και 4 χλμ από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Το Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός είναι το δεύτερο συνεδριακό κέντρο και λειτουργεί ανεξάρτητα στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε ένα κτήριο 6.000 μ2. Το συνεδριακό κέντρο αυτό διαθέτει τέσσερις (4) αίθουσες με μια συνολική ικανότητα 720 ανθρώπων. Τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, τα μηχανήματα προβολής, τα μικρόφωνα και οι άνετοι μεταφραστικοί θάλαμοι για οκτώ (8) γλώσσες εγγυώνται την ομαλή λειτουργία οποιουδήποτε γεγονότος.

Το κέντρο “Νικόλαος Γερμανός” έχει εγκαταστάσεις υποδοχής των συμμετεχόντων συνέδρων, γραφεία για τους διοργανωτές, αίθουσα VIP, κέντρο Τύπου, εστιατόριο και χώρο δεξιώσεων.

Κάτοψη Σ.Κ. "Ν. Γερμανός"   Υποδοχή - Διάλειμμα   Αίθουσα A   Αίθουσα C

Το συνέδριο θα λάβει χώρα συγχρόνως με την έκθεση ΔΕΤΡΟΠ 07, την 19η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού.

DETROP 07


Αυτός ο ιστοχώρος κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Plone. Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Design and Development by
Design and Development by P@P@GRIGORIOY OSC