Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
      • Εκπρόσωποι
        • Σε Εθνικούς Οργανισμούς
        • Σε Φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
        • Σε Διεθνείς Οργανισμούς
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχ. Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • Επιστημονικές ημερίδες
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
    • Δια Βίου Μάθηση
      • Επιμόρφωση μελών
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
      • Δημόσια Εκπαίδευση
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Παπαδοπούλου Όλγα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Ημέρες Σταδιοδρομίας
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
      • Εργαστήριο για την Απασχόληση
      • Σεμινάριο Κατάρτισης σε E.R.P.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Εθνικά Έργα
    • Διεθνή Έργα
    • Περιοδικό “Τεχνολογία Τροφίμων”
    • Πτυχιακές εργασίες
    • Προβολή Συλλόγου
    • Φωτοθήκη
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
    • Italien
      • Goals & Proffesional Rights
    • Εspañol
      • Objetivos & Derechos Profesionales
  • Φόρμα επικοινωνίας

Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.)

Η Π.Ε.ΤΕ.Τ. ιδρύθηκε το 1981,είναι επιστημονική – επαγγελματική ένωση και συλλογικό όργανο των Ελλήνων Τεχνολόγων Τροφίμων Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Εθνικός εκπρόσωπος στην EFFoST και IUFοST από το 2007.

Κεντρικά γραφεία Αθήνα: Βερανζέρου 15 & Πατησίων, ΤΚ 10677, τηλ./fax: 210-3800904, e-mail: petetinfo@gmail.com

Π.Τμ. Β. Ελλάδος: Βασ. Ηρακλείου 28, ΤΚ 54623, Θεσσαλονίκη. Τηλ./fax: 2310-244730. e-mail: petetthes@gmail.com

Facebook  https://www.facebook.com/groups/271282913067761/

Μην ξεχνάτε Κυριακή 31/3/2019, από 9.00-19.00, εκλέγουμε την νέα διοίκηση της ένωσης μας.(δείτε τους υποψήφιους πατώντας στην κάλπη)

Ενδιαφέροντα άρθρα:


  • Η ΠΕΤΕΤ στην 28η ΔΕΤΡΟΠ 3/3/2019, με επιστημονική ημερίδα
    Η ΠΕΤΕΤ συμμετέχει στην 28η Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop 2019 στα πλαίσια της οποίας οργανώνει επιστημονική ημερίδα  με θέμα «Επισήμανση Τροφίμων […]
  • Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FOODEXPO 2019
    Σε συνεργασία με τον ΣΥΒΙΠΥΣ Θέμα «Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων-Νέες Τάσεις και Νομοθετικές Απαιτήσεις» FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων […]
  • 4 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD and BIOSYSTEMS ENGINEERING
    Το εργαστήριο τροφίμων και μηχανικής βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας ανακοινώνει το συνέδριο . 4 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD and […]
  • Δεξίωση κοπής βασιλόπιτας μελών ΠΕΤΕΤ Αθήνα 2/2/2019
    Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην δεξίωση κοπής βασιλόπιτας της ένωσης στην […]
  • “Μείωση αλατιού στα τυρια” του Γεώργιου Μαράκη, PhD
    Ακολουθεί εργασία “Μείωση αλατιού στα τυρια” του Γεώργιου Μαράκη, PhD Δ/νσηΑξιολόγησης ΕπικινδυνότηταςκαιΔιατροφήςΤμήμαΔιατροφήςκαιπροδιαγραφών ΕΦΕΤ .από ομιλία του σε εκδήλωση της ΠΕΤΕΤ […]
  • Αποφάσεις τακτικής εκλογικής και καταστατικής γενικής συνέλευσης μελών ΠΕΤΕΤ Σαββάτου 19/1/2019
      Με απόφαση του ΚΔΣ κατά την 5η τακτική του συνεδρίαση του, συγκλήθηκε τακτική εκλογική και καταστατική γενική συνέλευση μελών […]
  • Υπόμνημα για τον Αποκλεισμό πτυχιούχων Τεχνολόγων τροφίμων ΤΕ από θέσεις προϊσταμένων και διευθυντών στο νέο προτεινόμενο οργανισμό περιφέρειας Κρήτης.
    Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ απέστειλε υπόμνημα διαμαρτυρίας προς την Αποκεντρωμένη διοίκηση και την Περιφέρεια Κρήτης κατόπιν καταγγελιών συναδέλφων δημοσίων υπαλλήλων. […]
  • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΤΕΤ 31/3/2019
    ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων προκηρύσει εκλογές για την ανάδειξη Νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (ΚΔΣ) Νέας Διοικούσας […]
  • Ιinternational congress Science meats technology 
    Ιinternational congress Science meats technology Λεπτομέρειες στον ακόλουθο σύνδεσμο .http://icc2019.icc.or.at/en/ Facebook0Twitter0Google plus0
  • Δεξίωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας 2019 ΠΕΤΕΤ
    Αγαπητοί συνάδελφοι Φέτος θα πρωτοτυπήσουμε με μια νέα εκδήλωση-δεξίωση.Σας προσκαλούμε στην ετήσια κοπής πίτας το Σάββατο 2/2, ώρα 21.00 ,Βουλιαγμένης […]
  • ΑΡΤΟΖΑ 2019-Ημερίδα «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, νέες τάσεις-σύγχρονες προκλήσεις »
        16η ΑΡΤΟΖΑ -Metropolitan Expo Center -Αίθουσα εκδηλώσεων Σάββατο 23/2/2019 15.00-17.30 Πρόγραμμα ομιλιών Ελένη Χαλιωρή, Τεχνολόγος Τροφίμων Θέμα: Ακρυλαμίδιο […]
  • Πρόσκληση στην τακτική γενική συνέλευση μελών ΠΕΤΕΤ 2019
    Αγαπητοί συνάδελφοι, χρόνια πολλά ,καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Η ένωση μας ετοιμάζει πλήθος δραστηριοτήτων για το 2019 , σ’ […]
  • Επιτυχημένη ολοκλήρωση κύκλου κατάρτισης Δεκεμβρίου 2018 μελών ΠΕΤΕΤ
    Ο τομέας κατάρτιστης & επικοινωνίας  της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση κύκλου κατάρτισης Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα με θέματα : 1.«Εκπόνηση […]
  • Σεμινάρια διασφάλισης ποιότητας-επισήμανσης από την ΠΕΤΕΤ
    **Οι θέσεις για τα σεμινάρια υπέρ-καλύφθηκαν απο 25/11/2018 .Παρακαλούμε να σταματήσετε την αποστολή αιτήσεων Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την έναρξη νέου […]
  • MeatDays & DairyExpo, Ολοκλήρωση επιτυχημένων εκδηλώσεων της ΠΕΤΕΤ
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εκδηλωσεων που οργάνωσε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11/10/2018 στο […]
  • Θέσεις της ΠΕΤΕΤ σχετικώς με το ΣΝ για την κατάργηση ΤΕΙ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
    Αξιότιμε κύριε Υπουργέ   Με την ευκαιρία του νέου Σ.Ν. για την κατάργηση του ΤΕΙ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και την απορρόφηση […]
  • Ημερίδα :Ο Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελλάδα, Προοπτικές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας»
    Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, Αμφιθέατρο Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Πρόγραμμα Ημερίδας 11:00 Καλοσώρισμα & Χαιρετισμοί Καθ. Πέτρος Σαμαράς, Κοσμήτορας Σχολής Τεχνολογίας […]
  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΑΓΟΡΑ
    Η Π.Ε.ΤΕ.Τ υποστηρίζει και συμμετέχει στην ανοιχτή εκδήλωση στην Βιβλιοθήκη Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΙεραΟδός 75, Βοτανικός Σάββατο 20/10/2018 10.00-14.00 Με […]
  • Συσκευασία 2018-Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας της ΠΕΤΕΤ
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 13/10/2018 σε συνεργασία με τον […]
  • Διαδραστικό Workshop στην έκθεση MeatDays Κυριακή 11/11/2018
    Το τμήμα κατάρτισης και επικονωνίας της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει προγραμματισμένη εκδήλωση στην έκθεση MeatDays Κυριακή 11/11/2018 ,  14.00-17.00  Metropolitan Expo Center Διαδραστικό […]
  • Συσκευασία 2018-Ημερίδα “Καινοτόμες συσκευασίες με στόχο την μείωση των αποβλήτων τροφίμων”
    O στόχος μείωσης αποβλήτων τροφίμων (food waste) αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την ένωση μας. Θέλοντας να συμβάλουμε δημιουργικά στην μείωση […]
  • Ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων»
    Η ΠΕΤΕΤ συμμετέχει στην σημαντικότερη έκθεση για τα γαλακτοκομικά Daity Expo 2018 στα πλαίσα της οποίας οργανώνει επιστημονική ημερίδα  με […]
  • Αρχικές εκτιμήσεις της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με το Πόρισμα συγχώνευσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
    Η διοίκηση της ένωσης εξέδωσε υπόμνημα με τις αρχικές εκτιμήσεις της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με το Πόρισμα συγχώνευσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ […]
  • Απάντηση της διοίκησης ΠΕΤΕΤ σε εγκύκλιο του Υπ.Υγείας με θέμα “Εφαρμογή σχεδίου δράσης για την ανασύνθεση προϊόντων τροφίμων”
      Αξιότιμε κύριε  Γ.Γραμματέα δημόσια Υγείας σε απάντηση της από 28/6/2018 εγκυκλίου σας(Δ1β/γπΟΙΚ.49975) με θέμα “Εφαρμογή σχεδίου δράσης για την ανασύνθεση […]
  • Δελτίο τύπου ανασύστασης της Δ. Ε. του Π.Τ.Βόρειας Ελλάδας της Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    Ενημερώνουμε τα μέλη της ένωσης και τους συνεργάτες ότι μετά την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του περιφερειακού τμήματος Βορείου Ελλάδος […]
  • Ο τομέας κατάρτιστης & επικοινωνίας  της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση εκδήλωσης που οργάνωσε το Σάββατο 23/6/2018
    Ο τομέας κατάρτιστης & επικοινωνίας  της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση εκδήλωσης που οργάνωσε το Σάββατο 23/6/2018, στην Αθήνα με […]
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
    Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν υποψηφιότητα για εισαγωγή, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στο […]
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά.
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει  ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα :Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα […]
  • Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης μελών ΠΕΤΕΤ
    Η ένωση μας με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, οργανώνει προγράμματα κατάρτισης των μελών της σε όλη την Ελλάδα. Οι τεχνολόγοι […]
  • Υπόμνημα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με νέες αναθέσεις του ΦΕΚ 1761 /17-05-2018 μαθημάτων στα (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.)
    Ακολουθέι υπόμνημα διαμαρτυρίας σχετικώς με τις νέες αναθέσεις του ΦΕΚ 1761 /17-05-2018 μαθημάτων στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) της […]
  • Άρθρο του Δρ. Μιχάλη Χατζηευσταθίου σχετικά με τάσεις και εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή Βιομηχανία Επεξεργασίας Αλιευμάτων
      Δημοσιεύουμε άρθρο του Δρ. Μιχάλη Χατζηευσταθίου σχετικά με την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης και των τάσεων και εξελίξεων στην εγχώρια […]
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ
    Το Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (Τ.Ε.Τ.Δ.) Του Πανεπιστημίου Αιγαίου εξέδωσε το παρακάτω : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ […]
  • ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΣΠΡΙΑ:Ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ»
      To Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Πανεπιστημίου ΑΙΓΑΙΟΥ οργάνωνει ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΟΣΠΡΙΑ: Ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ» […]
  • Ομιλία του προέδρου της ΠΕΤΕΤ Ιωάννη Σμαρνάκη στην ημερίδα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση »
    Δημοσιεύουμε την Ομιλία του προέδρου της ΠΕΤΕΤ, κου Ιωάννη Σμαρνάκη στη ημερίδα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου […]
  • Νέο πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα “Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη εγκατάσταση παράγωγης τροφίμων” 
    ** Σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις έχουν καλυφθεί .Αιτήσεις από 3/5 και μετά θα κρατηθούν σε περίπτωση που υπάρχει […]
  • Δελτίο τύπου για την επιστημονική ημερίδα «Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» Ηράκλειο 4/2018
    Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας  της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 21/4/2018 με θέμα […]
  • Επιστημονική Ημερίδα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλίας-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    Η Π.Ε.ΤΕ.Τ. υποστηρίζει την Επιστημονική Ημερίδα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλίας- ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  ΚΑΙ  ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ  ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ακολουθεί το πρόγραμμα της […]
  • Δημοσίευση άρθρου του μεταπτυχιακού φοιτητή Φώτη Στεργίου για “έξυπνες συσκευασίες”.
    Δημοσίευση άρθρου του μεταπτυχιακού φοιτητή Φώτη Στεργίου για “έξυπνες συσκευασίες”. Effective management and control of the cold chain by application […]
  • Άρθρο της εξαιρετικής συναδέλφου Μαραντίδου Σύλβιας,”Εκτίμηση της Διάρκειας Ζωής Προϊόντων snack και Αρτοποιίας”
    Άρθρο της εξαιρετικής συναδέλφου και δραστήριου μέλους της ένωσης,  Μαραντίδου Σύλβιας με θέμα “Εκτίμηση της Διάρκειας Ζωής Προϊόντων snack και […]
  • Άρθρο του Δρ. Χρήστου Αποστολόπουλου “Τρόφιμα & Περιβάλλον. Μια ιδιαίτερα κρίσιμη & παρεξηγημένη σχέση”
    Δημοσιεύουμε Άρθρο του Δρ. Χρήστου Αποστολόπουλου  Δ/ντης Ολικής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφιμων FrieslandCampina Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Γαλ/κων Προϊόντων “Τρόφιμα & Περιβάλλον. […]
  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην δημόσια υγεία από την σχολή δημόσιας υγείας.
    Από την Εθνική σχολή δημόσιας υγείας  ανακοινώθηκε  νέο μεταπτυχιακό δίπλωμα στην δημόσια υγεία . Ακολουθεί η προκήρυξη. 1046 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ Γραμματεία ΠΕΤΕΤ […]
  • ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΤΕΤ στο Ηράκλειο, « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση »
    Facebook0Twitter0Google plus0
  • Ημερίδα με τίτλο “Μέλι Λήμνου,ένα φυσικό διατροφικό προϊόν ανεκτίμητης αξίας”
    Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Λήμνου διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο: «ΜΕΛΙ […]
  • Θέσεις της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με το νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θέλοντας να συμβάλει θετικά στα εκπαιδευτικά θέματα της χώρας ,έστειλε υπόμνημα με τις απόψεις για […]
  • Δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις της ένωσης στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2018.
    Το περιφερειακό τμήμα Β.Ε. της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση Α.Της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 24/2/2018 με θέμα […]
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΕΡΙΕΦΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Β.Ε. ΠΕΤΕΤ
    Η διοίκηση του Περιφερειακού τμήματος Β.Ε. της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ετήσια συνάντηση κοπής Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/02/18 […]
  • Επιστημονική ημερίδα στην 8η ΑΡΤΟΖΥΜΑ ,από την Π.Ε.ΤΕ.Τ
    Η Πανελλήνια ένωση Τεχνολόγων τροφίμων οργανώνει στα πλαίσια της 8ης ΑΡΤΟΖΥΜΑ επιστημονική ημερίδα με θέμα « Αρτοποϊία –ζαχαροπλαστική-παγωτό σύγχρονες τάσεις […]
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» 1η Ημερίδα Τμήματος Διατροφής
    Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες σας ενημερώνουμε ότι το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»  οργανώνει  Ημερίδα Τμήματος Διατροφής ,με θέμα: «Η διατροφή […]
  • 8η ΑΡΤΟΖΥΜΑ Ηλεκτρονική πρόσκληση
    Αγαπητοί συνάδελφοι φίλοι και συνεργάτες Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων συμμετέχει στην 8η ΑΡΤΟΖΥΜΑ , θα μας βρείτε στο  Περίπτερο / Pavilion 13 -Stand Α18. […]
  • ‘Αρθρο από την ομιλία του συναδελφου Δρς Βασίλη Αθανασιάδη , στην ημερίδα της ΠΕΤΕΤ, Chem 2017&EcolInk
    ‘Άρθρο από την ομιλία του  συναδέλφου Δρς Βασίλη Αθανασιάδη , στην ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. Chem 2017&EcolInk . “Εξαιρετικά αποδοτική εκχύλιση […]
  • Ετησια κοπή βασιλόπιτας Περιφ. Τμήματος Β.Ελλάδας της Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΛΩΝ Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας του περιφερειακού τμήματος Β. Ελλάδος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. που […]
  • Σεμινάρια υψηλού επιπέδου στην ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2018 από την ΠΕΤΕΤ
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα συμμετέχει και φέτος στην 8η Έκθεση Αρτιποιίας-Ζαχαροπλαστικής ARTOZYMA στις 24-26/2/2018 στον εκθεσιακό χώρο της […]
  • Δελτίο τύπου ανασύστασης Δ. Ε. Π.Τ.Βόρειας Ελλάδας  Π.Ε.ΤΕ.Τ. 
      Ενημερώνουμε τα μέλη της ένωσης και τους συνεργάτες ότι μετά την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του περιφερειακού τμήματος Βορείου […]
  • Άρθρο Χημικού PhD, Δρίλλια Παναγιώτας
    Δημοσιεύουμε άρθρο της Χημικού PhD, Δρίλλια Παναγιώτας, με θέμα “Ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών στην Βιομηχανία Τροφίμων” από την ομιλία της στην […]
  • Στελέχωση τομέα κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ
    Ενημερώνουμε τα μέλη και τους συνεργάτες ότι με απόφαση του Κ.Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.ΤΕ.Τ. κατά την 3η τακτική συνεδρίαση της […]
  • O τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση κύκλου κατάρτισης 2017
    O τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του νέου κύκλου κατάρτισης 2017 με θέμα: «Εκπόνηση μελέτης […]
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΑΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΎΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ
    Ακολουθεί δελτίο τύπου μετά από συνεδρίαση της επιστημονικής επιτροπής Π.Ε.ΤΕ.Τ.* Σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (άρθρο 91) αναφορικά […]
  • Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας της Π.Ε.ΤΕ.Τ
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε την Κυριακή 26/11/2017 με θέμα :«Βιομηχανία Τροφίμων […]
  • Χαιρετισμός του προέδρου της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στην έκθεση Χημεία 2017 .
    Χαιρετισμός του προέδρου της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στην έκθεση Χημεία 2017 . Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων συγχαίρει τους οργανωτές της Chem2017 […]
  • Δελτίο τύπου σχετικά με ημερίδα στο πλαίσιο της HOTELIA στη Θεσσαλονίκη, με θέμα”ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ”.
      Το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Ελλάδος της ΠΕΤΕΤ οργάνωσε ημερίδα στο πλαίσιο της φετινής HOTELIA στη Θεσσαλονίκη με θέμα “ΠΟΙΟΤΗΤΑ […]
  • Ημερίδα Πανελλήνιας Ένωσης ΤΕχνολόγων Τροφίμων με θέμα: « Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον »
    Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ  με θέμα: « Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον »             […]
  • Νέο πρόγραμμα κατάρτισης της Π.Ε.ΤΕ.Τ. με θέμα “Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη εγκατάσταση παραγωγής τροφίμων”
      !! Σε δύο ημέρες οι αιτήσεις έχουν υπερκαλύψει τις 30 προσφερόμενες θέσεις . Οι αιτούντες από 25/10/2017 και μετά […]
  • Συμμετοχή της Π.Ε.ΤΕ.Τ στο Food Safety Conference 2017
    Η διοίκηση της Ένωσης συγχαίρει τους οργανωτές της 3ης συνάντησης ασφάλειας τροφίμων Food Safety Conference 2017 για το επιτυχημένο συνέδριο . […]
  • Ανακοίνωση του Ε.Φ.Ε.Τ. σχετικά με τα δημοσιεύματα για νοθευμένα και ακατάλληλα τρόφιμα
    Ανακοίνωση του Ε.Φ.Ε.Τ. σχετικά με τα δημοσιεύματα για νοθευμένα και ακατάλληλα τρόφιμα EFET-18-10-2017   Γραμματεία  Π.Ε.ΤΕ.Τ. Facebook0Twitter0Google plus0
  • Ανακοίνωση της διοίκησης της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ»
    Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. συγχαίρει την οργανωτική επιτροπή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Greek Lipid Forum  με θέμα «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ […]
  • ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με θέμα: « Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον »
    Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ  με θέμα: « Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον »             […]
  • Νέος κύκλος σεμιναρίων Π.Ε.ΤΕ.Τ 2017 Θεσσαλονίκη
    Το Π.Τμ.Β. Ελλάδος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την έναρξη κύκλου σεμιναρίων 2017  και προσκαλεί τα μέλη της  ΠΕΤΕΤ αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους […]
  • Πρόσκληση μελών της διοίκησης Π.Ε.ΤΕ.Τ. στην 2η τακτική συνεδρίαση του ΚΔΣ περιόδου 2017-2018
    Ο πρόεδρος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. καλεί τα μέλη του Κ.Δ.Σ. της ένωσης  στην  2η συνεδρίαση περιόδου 2017-2018, στα γραφεία της ένωσης Βερανζέρου […]
  • Αλλεργιογόνα- Άρθρο της Επιστ. Τροφίμων ,μέλος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. κυρίας Μαργαρίτας Τσάκωνα
    Δημοσιεύουμε εξαιρετικό άρθρο  για τα  αλλεργιογόνα- της Γεωπόνου-Επιστήμης Τροφίμων ,μέλος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. κυρίας Μαργαρίτας Τσάκωνα . Το άρθρο αποτελεί μέρος […]
  • Εργασία του Τεχν. Τροφίμων-Ιστορικού,Ανδρέα Πράσινου, “Η Εξέλιξη της αγροτικής τάξης και των γεωργικών ζητημάτων από την σύσταση του Ελληνικού κράτους μέχρι και το μεσοπόλεμο”
    Δημοσιεύουμε εργασία του Τεχν. Τροφίμων-Ιστορικού,Ανδρέα Πράσινου, με θέμα “Η Εξέλιξη της αγροτικής τάξης και των γεωργικών ζητημάτων από την σύσταση του […]
  • Υπόμνημα- Δελτίο τύπου της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικό με Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829 Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξεις
    Η ΠΕΤΕΤ εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικό με Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829 . Αξιότιμε κύριε Υπουργέ , Μελετώντας με προσοχή την νέα Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829 «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις […]
  • 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum
    Η Π.Ε.ΤΕ.Τ. υποστηρίζει το  7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum το οποίο προγραμματίζεται στις 5 Οκτωβρίου 2017, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και […]
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους
    ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΠΕΤΕΤ με θέμα : Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους Αλεύρι ζέας-Γλουτένη-Στέβια-Προϊόντα χωρίς συντηρητικά-Φυτικά «γάλατα»-Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα Βουλιαγμένης 171 […]
  • Αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά
    Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με έγγραφο καθοδήγησης για την αντιμετώπιση μικροβιολογικών κινδύνων σε νωπά οπωροκηπευτικά στην πρωτογενή παραγωγή μέσω […]
  • Άρθρο της Μυρτώς Τριαντη Ε.Ε.Σ. τουΤ.Ε.Ι. Αθήνας, Το «Ιδανικό» Ψωμί – Μια παρέμβαση στην αρτοποίηση
    Δημοσιεύουμε άρθρο της Τεχνολόγου Τροφίμων,  Ε.Ε.Σ. του ΤΕΙ Αθήνας,Μυρτώς Τριάντη με θέμα Το «Ιδανικό» Ψωμί – Μια παρέμβαση στην αρτοποίηση Trianti […]
  • Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο ΤΕΙ Αθήνας – Έξυπνη Συσκευασία
    Σας ενημερώνουμε για την ίδρυση νέου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με τίτλο Έξυπνη συσκευασία ,από το ΤΕΙ Αθήνας. (ΦΕΚ Ιδρύσεως: http://www.teiath.gr/userfiles/smartpack/__979_23_3_2017__meta.pdf) […]
  • Εργασία του κυρίου Μαράκη στελέχους του Ε.Φ.Ε.Τ. για την στρατηγική μείωσης του αλατιού
    Δημοσιεύουμε εργασία του κυρίου Μαράκη στελέχους του Ε.Φ.Ε.Τ. για την στρατηγική μείωσης του αλατιού, από την ομιλία του στην επιστημονική […]
  • Σεμινάρια συσκευασίας οργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Η ΠΕΤΕΤ σας ενημερώνει ότι το ΓΠΑ  οργανώνει  Σεμινάρια συσκευασίας  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2017 Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τη […]
  • Ημερίδα, με θέμα: «Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου: Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας»,
    Η ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ   του Τ.Ε.Ι Αθήνας οργανώνει ημερίδα, με θέμα: «Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου: Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας», την […]
  • Επιστημονικό άρθρο: ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΑΡΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ
    Δημοσιεύουμε επιστημονικό άρθρο του μέλους της Π.Ε.ΤΕ.Τ, Εύας Κωσταντίνη ,Βιοτεχνολόγου ,M.Sc. Τεχνολόγου Τροφίμων το οποίοι ανέπτυξε  με ομιλία της,σε ημερίδα […]
  • Σύγκλιση και 1η συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ. της Π.Ε.ΤΕ.Τ. περίοδος 2017-2018
    Σήμερα, Τετάρτη 12/4/2017 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του ΚΔΣ μετά από τις αρχαιρεσίες 2/4/2017,περιόδου 2017-2018, στα γραφεία […]
  • Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)”
    Σας ενημερώνουμε σχετικώς με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Παν.Αιγαίου. Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες […]
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.
    Σας ενημερώνουμε για την παρακάτω προκήρυξη της ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει νέα προγράμματα για την απόκτηση Μεταπτυχιακών […]
  • Αποτελέσματα εκλογών 2017-2018 για την νέα Δ.Ε. του περιφ.τμ. Π.Ε.ΤΕ.Τ Βόρειας Ελλάδας
    Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών για την νέα Δ.Ε. του περιφερειακού .τμήματος. Π.Ε.ΤΕ.Τ  Βόρειας Ελλάδας περιόδου 2017-2018,με […]
  • 6ο Διεθνές συνέδριο τεχνολογίας τροφίμων Μάρτιος 2017- Από την Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 6ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας τροφίμων που έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης 4η FoodExpo 18-19 […]
  • Υπόμνημα για Πίνακα Ομαδοποιημένων Κλάδων και Ειδικοτήτων Εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων τροφίμων αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας η τεχνική […]
  • Δέλτίο τύπου-Απουσία Τεχνολόγων Τροφίμων στην νέα «Π.Σ.Ν. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ»
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων απέστειλε στον Υπουργό Υγείας υπόμνημα και εξέδωσε σχετικό Δελτίο τύπου για την Απουσία Τεχνολόγων Τροφίμων στην νέα […]
  • Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας στην 15η ΑΡΤΟΖΑ
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 4/3/2017 με θέμα : «Βιοτεχνική αρτοζαχαροπλαστική-Τεχνολογικές-νομοθετικές […]
  • Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. 2017.
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ευχαριστούμε όλους όσους πλαισίωσαν την εκδήλωση και συγχαίρουμε τους συναδέλφους […]
  • Επιστημονική ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στα πλαίσια της 15ης ΑΡΤΟΖΑ 2017
     Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων ,συνεχίζοντας παράδοση ετών ,ανακοινώνει την παρουσία της στην πιο σημαντική έκθεση για την Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική-Παγωτό στην […]
  • FOOD SAFETY CONFERENCE/ Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, Αμφιθέατρο Maroussi Plaza
      Η Π.Ε.ΤΕ.Τ. υποστηρίζει το  2ο Food Safety Conference που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο Maroussi […]
  • Ημερίδα με στο ΑΤΕΙΘ με θέμα “Ο Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελλάδα: Προοπτικές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας”
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) συνδιοργάνωσε με το τμήμα  Τεχνολογίας Τροφίμων του Α Τ.Ε.Ι.Θ ,  και την συμμετοχή εκπροσώπων […]
  • Ημερίδα με θέμα “Ο Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελλάδα: Προοπτικές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας”
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) συνδιοργανώνει με το τμήμα  Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ ,  και την συμμετοχή εκπροσώπων του […]
  • Άρθρο της Δρ Δρίλλια, εργαστηριακός έλεγχος μετανάστευσης από υλικά συσκευασίας στα τρόφιμα.
    Δημοσιεύουμε την ομιλία της Δρ Χημικού κυρίας Παναγιώτας Δρίλλια κατά την διάρκεια της ημερίδας ΠΕΤΕΤ και ΣΥΒΙΠΥΣ στην έκθεση Συσκευασία […]
  • Δελτίο τύπου ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας«Συσκευασία τροφίμων από την έρευνα στην παραγωγή»
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε σε συνεργασία με τον ΣΥΒΙΠΥΣ Κυριακή 9/10/2016 […]
  • Εθελοντική ομάδα 6th International Congress on Food Technology.
      Η Οργανωτική επιτροπή του 6th International Congress on Food Technology, το οποίο προγραμματίζεται στην Αθήνα 18-19/3/2017 στα πλαίσια της […]
  • Επιστημονική ημερίδα στα πλαίσια της έκθεσης Συσκευασία 2016, 9/10/2016
    Η Πανελλήνια ΄Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων σε συνεργασία με τον ΣΥΒΙΠΥΣ. ανακοινώνει την οργάνωση ημερίδας με θέμα «Συσκευασία τροφίμων από την έρευνα […]
  • Επιστημονική ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στα πλαίσια της έκθεσης MeatDays 2016 1/10/2016
    Η Πανελλήνια ΄Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων ανακοινώνει την οργάνωση ημερίδας με θέμα «Κρέας-γαλακτοκομικά,από την θεωρία στην πράξη» το Σάββατο 1/10/2016 ώρα […]
  • Εκδήλωση-συζήτηση για την Επισήμανση-Παρουσίαση τροφίμων-Διατροφική ετικέτα (καν.1169/2011)
    Η Πανελλήνια ‘Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με σκοπό την επιμόρφωση των μελών της, σχετικώς με την νέα νομοθεσία για την Επισήμανση-Παρουσίαση […]
  • 6ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα […]
  • Δελτίο τύπου επιτυχημένης ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 3η FoodExpo 2016
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε την Κυριακή 21/3/2016  με θέμα : «Τεχνολογία-Καινοτομία […]
  • Ανακοίνωση ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 7η ΑΡΤΟΖΥΜΑ
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε στην Θεσσαλονίκη,το Σάββατο 27/2/2016 με θέμα Τεχνολογία-Καινοτομία […]
  • Δελτίο τύπου σχετικώς με την συνεργασία ΠΕΤΕΤ-ΣΥΒΙΠΥΣ
     Την Τετάρτη 18/2/2016 στα γραφεία της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στην Αθήνα έλαβε χώρα συνάντηση αντιπροσωπειών της Π.Ε.ΤΕ.Τ και ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΩΝ […]
  • Δελτίο τύπου σχετικά με την συνεργασία Ε.Φ.Ε.Τ.-Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    Την Τρίτη 16/2/2016 μετά από αίτημα μας, στα γραφεία του Ε.Φ.Ε.Τ. στην Αθήνα, έλαβε χώρα συνάντηση των προέδρων του Ε.Φ.Ε.Τ. […]
  • Συμμετοχή της ΠΕΤΕΤ στην 3η FoodExpo,19-21/3/2016-Επιστημονική ημερίδα
    Η ενωσή μας συμμετέχει στις σημαντικότερες εκδηλώσεις του χώρου των τροφίμων.Η έκθεση FoodExpo έχει ήδη καθιερωθεί ώς η σημαντικότερη διεθνής […]
  • Η κουζίνα του μέλλοντος στην HORECA από το ChefClub με την επιστημονική υποστήριξη της Π.Ε.ΤΕ.Τ
    Τo ChefClub οργανώνει στα πλάισια της HORECA 12-15/2/2016 μετάξύ άλλων,το 9o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2016 για την κουζίνα του μέλλοντος, […]
  • Εργασία του Νίκου Βαλέτ,Υπεύθυνου Νέων Τεχνολογιών–Chipita S.A.
    Δημοσιεύουμε εργασία του Νίκου Βαλλέτ,Υπεύθυνου Νέων Τεχνολογιών–Chipita S.A. με θέμα: Εφαρμόσιμες νέες τεχνολογίες στην αρτοποίηση Για να διαβάσετε το άρθρο […]
  • Δελτίο τύπου της Π.Ε.ΤΕ.Τ. σχετικώς με τις χημικές αναλύσεις νερού από Τεχνολόγους Τροφίμων.
    Προσφάτως η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. έστειλε  υπόμνημα διαμαρτυρίας προς την Ε.ΥΔ.Α.Π. και το Ε.ΣΥ.Δ., γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν επιτρέπει στους […]
  • Επιτυχημένη ολοκλήρωση εσπερίδας για την θέση του Τεχνολόγου Τροφίμων στην αγορά εργασίας
        Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση εσπερίδας για την θέση του Τεχνολόγου Τροφίμων στην αγορά εργασίας […]
  • Εσπερίδα της ΠΕΤΕΤ σχετικώς με την θέση και τις προοπτικές του Τεχνολόγου Τροφίμων στην αγοράς εργασίας
    Ανακοινώνουμε ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ2 της Σιβιτανιδείου σχολής, με θέμα: «Τεχνολόγοι Τροφίμων στην αγορά […]
  • Ολοκλήρωση 2ου κύκλου κατάρτισης της Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση 2ου κύκλου κατάρτισης που οργάνωσε τον Δεκέμβριο 2015,στις εξής θεματικές ενότητες: Τεχνολογία […]
  • Νέο άρθρο «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων (με βάση το κρέας) με την χρήση καλλιεργειών εκκίνησης και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων»
    Νέα εργασια του Τεχνολόγου Τροφίμων Γεώργιου Αντωναράκη «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων (με βάση το κρέας) με την […]
  • Δελτίο τύπου για την ημερίδα «Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος,κρεατοσκευασμάτων-γαλακτοκομικών»
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε την Κυριακή 8/11/2015 με θέμα «Τεχνολογία-καινοτομία στην […]
  • Ημερίδα στο τμ. Τεχνολογίας Τροφίμων,ΤΕΙ Θεσσαλίας “Η θέση του Τεχνολόγου Τροφίμων στην αγορά εργασίας”
    Η ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση ημερίδας «Η θέση του Τεχνολόγου Τροφίμων στην αγορά εργασίας» την Παρασκευή 23/10/2015 στην Καρδίτσα. […]
  • Επίδραση της σύστασης του σκληρού σίτου στην ποιότητα των ζυμαρικών
    Η ΠΕΤΕΤ συνεχίζει σταθερά την δημοσίευση επιστημονικής αρθογραφίας, με την εργασία του υπεύθυνου διαχείρησης  ποιότητας, της Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕΤ ,κυρίου […]
  • Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη Γιαβάση
    Στα πλαίσια της τακτικής αρθογραφίας της ιστοσελίδας μας ,δημοσιεύουμε Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη […]
  • Συμμετοχή της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση MeatDays&DairyExpo 2015
    Αγαπητοί φίλοι,συνεργάτες και συνάδελφοι Σε εφαρμογή των αποφάσεων της 3ης τακτικής συνεδράσης του ΚΔΣ της ΠΕΤΕΤ ,συμμετέχουμε στην 4η MeatDays […]
  • Άρθρο “Εφαρμογές υποκατάστατων ζάχαρης και λίπους στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική”
    Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων συνεχίζοντας την τακτική αρθογραφία,δημοσιεύει σήμερα εργασία του Καθηγητή Εφαρμογών της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ,ΤΕΙ Θεσσαλίας ,κυρίου Θεοφάνη […]
  • Τεχνολογία παραγωγής ζελέ πηκτίνης
    Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων συνεχίζοντας την τακτική αρθογραφία,δημοσιεύει σήμερα εργασία του  προέδρου της ,Ιωάννη Σμαρνάκη,Τεχνολογία για ζελεδάκια πηκτίνης. Για να διαβάσετε […]
  • Η Νόσος του Άνθρακα και οι επιπτώσεις της στην υγεία ανθρώπων και ζώων.
    Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων συνεχίζοντας την τακτική αρθογραφία,δημοσιεύει σήμερα εργασία του μέλους της διοίκησης και προέδρου της επιστημονικής επιτροπής ,Δρ.Θωμά Ζαφειριάδη […]
  • Αρθρο για την εφαρμογή συστήματος αυτολέγχου HACCP σε αρτοζαχαροπλαστεία με απλά βήματα
    Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων καθιερώνει τακτικές επιστημονικές και τεχνικές δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της.Στόχο μας η επιμόρφωση των μελών μας […]
  • Τεχνικές ταχείας-βραδείας αρτοποίησης
    Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων καθιερώνει τακτικές επιστημονικές και τεχνικές δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της.Στόχο μας η επιμόρφωση των μελών μας […]
  • Καλοκαίρι και τροφικές δηλητηριάσεις
    Το καλοκαίρι είναι η εποχή των διακοπών. Ήλιος, ξεγνοιασιά, διασκέδαση, μπάνια στη θάλασσα για ενήλικες, υπερήλικες και παιδιά. Ταυτόχρονα, όμως, […]
  • Η ΠΕΤΕΤ υποστηρίζει το 29th EFFoST International Conference στην Αθήνα το Νοέμβριο 2015
    Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ σας ενημερώνει ότι ως μέλος της EFFoST υποστηρίζει το 29th EFFoST International Conference στην Αθήνα το Νοέμβριο 2015 και εκπροσωπείται στην επιστημονική επιτροπή του […]
  • Δελτίο τύπου για την ημερίδα «Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Mentoring)-Ο ρόλος του τεχνολόγου τροφίμων στην αγορά εργασίας».
    Η γραμματεία της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την επιτυχημένη παρουσία και εκπροσώπηση της από τον πρόεδρο κύριο Ιωάννη Σμαρνάκη,τον αντιπρόεδρο κύριο Μιχάλη Ορεστίδη και το μέλος της ένωσης κυρία Μαρία Τρίμα στην […]
  • Έναρξη εκπαίδευσης Τεχν.Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής από τo Π.Τ. Β.Ε. της ΠΕΤΕΤ στην Θεσσαλονίκη.
    Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την έναρξη πρώτου κύκλου κατάρτισης για το 2015 και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ […]
  • Νέα διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης ΤΕχνολόγων Τροφίμων για την περίοδο 2015-2017.
    Σήμερα Τετάρτη 8/4/2015 συνήλθε στην Αθήνα  το νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΤΕΤ και εξέλεξε ομόφωνα το νέο προεδρείο. Πρόεδρος […]
  • Παγκόσμια ημέρα Υγείας η Τρίτη 7η Απριλίου – Ο Π.Ο.Υ. επικεντρώνει στα ασφαλή τρόφιμα
    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization) έχει καθιερώσει την 7η Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Κάθε χρόνο, η ημέρα […]
  • Αποτελέσματα εκλογών για το Κεντρικό Δ.Σ. 2015-2016
    Η Κεντρική  Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο Κεντρικό Δ.Σ. και την Ε.Ε. της περιόδου 2015-2016,με βάση […]
  • Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της 14ης ΑΡΤΟΖΑ
    Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 28/2/2015,με θέμα :«Τεχνολογία-Νομοθεσία στην αρτοποιϊα […]
  • Η ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει συμμετοχή και επιστημονική ημερίδα στα πλαίσια της 2ης FOODEXPO
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων επιλέγει τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στο χώρο των τροφίμων ώστε να επικοινωνεί με τις παραγωγικές και […]
  • Βιογραφικά υποψήφιων για την νέα διοικιση της ΠΕΤΕΤ, εκλογές Κυριακή 29/3/2015.
    Η ΠΕΤΕΤ καθιερώνει νέα φιλοσοφία επικοινωνίας με τα μέλη της προκειμένου όλοι οι συνάδελφοι να γίνουν κοινωνοί των δράσεων της […]
  • H ΠΕΤΕΤ ανακοικώνει συνεργασία με την 4th International Conference and Exhibition on Food Processing & Technology
    H ΠΕΤΕΤ ανακοικώνει συνεργασία με την 4th International Conference and Exhibition on Food Processing & Technology August 10-12, 2015 London, […]
  • Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της 14ης ΑΡΤΟΖΑ 2015
    Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων ,συνεχίζοντας παράδοση ετών ,ανακοινώνει την παρουσία της στην πιο σημαντική έκθεση για την Αρτοποϊια-Ζαχαροπλαστική-Παγωτό στην […]
  • Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

    Συνεργάτες

    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad
    Ad

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    • Ανακοινώσεις
    • Ειδήσεις
    • Εργασίες-Άρθρα
    • Προσφορά εργασίας
    • Σεμινάρια

    ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

    Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

    NEWSLETTER

    Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

    FORUM ΜΕΛΩΝ

    Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

    ΠΡΟΒΟΛΗ

    Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
    powered by Wordpress Hosting by alt3rnet