- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Ημερίδα με θέμα “Η επαγγελματική πορεία των πτυχιούχων τεχνολόγων τροφίμων, προβλήματα και προοπτικές” στις 14/5/2014

Το Π.Τ.Β.Ε της ΠΕΤΕΤ και το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα “Η επαγγελματική πορεία των πτυχιούχων τεχνολόγων τροφίμων, προβλήματα και προοπτικές” την Τετάρτη 14 Μαίου 2014, στις 16:00 στο αμφιθέατρο του τμήματος.

Θα υπάρξει 5λεπτη εισήγηση από Τεχνολόγους Τροφίμων που εργάζονται σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς (βιομηχανία, εργαστήρια, ελεγκτικούς μηχανισμούς, εκπαίδευση δημόσια & ιδιωτική, επιχειρηματίες και συμβούλους ποιότητας) ενώ ο καθηγητής κ. Δ. Πετρίδης θα παρουσιάσει τα πεδία απασχόλησης των πτυχιούχων με τα ανάλογα ποσοστά. Στη συνέχεια θα τεθούν ερωτήματα από το ακροατήριο προς όποιον εισηγητή επιθυμούν με άμεσες σύντομες απαντήσεις.

Σκοπός είναι να συνεισφέρουμε στην ενημέρωση και διαφώτιση των φοιτητών μεταφέροντάς τους το κλίμα που επικρατεί και δίνοντας κίνητρα και αισιοδοξία για το μέλλον τους.
 Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Τμήματος Τ.Τ. του ΑΤΕΙΘ κ. Αλ. Κουλούρη για την άμεση ανταπόκριση του και την άψογη συνεργασία μας, τον Διευθυντή του ΕΦΕΤ Κ. Μακεδονίας κ. Τράιο για την υποστήριξή του καθώς και όλους τους εισηγητές της ημερίδας  για το μεράκι και τον εθελοντισμό τους.
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτά που θα ακουστούν θα είναι πολύτιμα για τους τελειόφοιτους που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια “γεύση” για τις μελλοντικές τους επαγγελματικές επιλογές από καταξιωμένους στο χώρο τους συναδέλφους μας.
 Καλή επιτυχία
Μανόλης Φιλίππου
Πρόεδρος
Π.Τ.Β.Ε. ΠΕΤΕΤ

Πρόσκληση-πρόγραμμα  για την ημεριδα ΠΕΤΕΤ [1] εδώ