Απολογισμός & φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα στα ΑΤΕΙΘ 14/5/2014
giannis kolokithas | 20 Μαΐου 2014 ΕκτύπωσηΜε την πραγματοποίηση της ημερίδας που συνδιοργάνωσε η ΠΕΤΕΤ και το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στις 14 Μαίου 2014, με θέμα: “Η επαγγελματική πορεία των πτυχιούχων τεχνολόγων τροφίμων, προβλήματα και προοπτικές” το Περιφερειακό Τμήμα Βορείου Ελλάδος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Αλ. Κουλούρη για την άψογη φιλοξενία και συνδιοργάνωση, τους καθηγητές του Τμήματος που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση, τους φοιτητές των μεγάλων εξαμήνων που την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, και τέλος τους εισηγητές της εκδήλωσης κ.κ. Δ. Πετρίδη από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ, Αθ. Γούλα από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού, Μ. Γαβριηλίδου από τον ΕΦΕΤ, Χ. Βογιάννου επιχειρηματία Πρόεδρο της ΠΡΟΒΥΛ ΑΕ, Ξ. Λεώνη καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαλιδευσης, Έλ. Κυριαζή εργαστηριακή αναλύτρια, Ελ Σακαρέλη υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου Jannis, Χ. Βελιάνη σύμβουλο επιχειρήσεων & επιθεωρητή συστημάτων ποιότητας και όλο το ΔΣ του ΠΤΒΕ της ΠΕΤΕΤ για την πολύ καλή παρουσία τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Εκτός από το ακροατήριο που πήρε χρήσιμες πληροφορίες για το κλίμα στους διάφορους τομείς ενδιαφέροντος των Τεχνολόγων Τροφίμων κερδισμένοι ήμασταν και όλοι εμείς που συμμετείχαμε και είχαμε την τύχη να έρθουμε κοντά στους μελλοντικούς μας συναδέλφους.
Για το ΠΤΒΕ της ΠΕΤΕΤ ο πρόεδρος Μ. Φιλίππου