- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - http://www.petet.org.gr/pages -

Άρθρο «Εφαρμογές υποκατάστατων ζάχαρης και λίπους στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική»

Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων συνεχίζοντας την τακτική αρθογραφία,δημοσιεύει σήμερα εργασία του Καθηγητή Εφαρμογών της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ,ΤΕΙ Θεσσαλίας ,κυρίου Θεοφάνη Γεωργόπουλου ,από την ομιλία του σε ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην ΑΡΤΟΖΑ 2015.

Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΑΡΤΟΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΟΦΑΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ 28 2 2015 [1]

Η Γραμματεία της ΠΕΤΕT