- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - http://www.petet.org.gr/pages -

Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη Γιαβάση

Στα πλαίσια της τακτικής αρθογραφίας της ιστοσελίδας μας ,δημοσιεύουμε Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη Γιαβάση, με τίτλο «Αντιμικροβιακά συστατικά και /ως ενισχυτές ζύμωσης σε γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά». Για να δείτε το άρθρο πατήστε :2014 meatdays_Γιαβασης [1]

Η γραμματεία της ΠΕΤΕΤ