Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
      • Εκπρόσωποι
        • Σε Εθνικούς Οργανισμούς
        • Σε Φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
        • Σε Διεθνείς Οργανισμούς
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • Επιστημονικές ημερίδες
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
    • Δια Βίου Μάθηση
      • Επιμόρφωση μελών
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
      • Δημόσια Εκπαίδευση
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Ημέρες Σταδιοδρομίας
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
      • Εργαστήριο για την Απασχόληση
      • Σεμινάριο Κατάρτισης σε E.R.P.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Εθνικά Έργα
    • Διεθνή Έργα
    • Περιοδικό «Τεχνολογία Τροφίμων»
    • Πτυχιακές εργασίες
    • Προβολή Συλλόγου
    • Φωτοθήκη
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
    • Italien
      • Goals & Proffesional Rights
    • Εspañol
      • Objetivos & Derechos Profesionales
  • Φόρμα επικοινωνίας

Ανακοίνωση ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 7η ΑΡΤΟΖΥΜΑ

ΠΕΤΕΤ | 28 Φεβρουαρίου 2016 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε στην Θεσσαλονίκη,το Σάββατο 27/2/2016 με θέμα Τεχνολογία-Καινοτομία στην αρτοποιϊα και ζαχαροπλαστική  στά πλαίσια της σημαντικής έκθεσης 7ης ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2016.  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η προσέλευση ήταν πραγματικά μεγάλη ,άνω των τριακοσίων πενήντα εγγραφών,οι δε συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο στόχος της προσέγγισης των θεμάτων κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

1.Την διοργανώτρια HELLΕXPO-ΔΕΘ για την φιλοξενία αλλά και προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Ποζρικίδη για την παρουσία και τον χαιρετισμό που απεύθυνε.

2.Τον διευθυντή της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑλεξάνδρειουΤ.Ε.Ι.Θ, κύριο Στέλιο Ραφαηλίδη.

3.Τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΗ,κύριο Παναγιώτη Καλφούντζο.

4.Την εταιρία BAKEHELLAS για την υποστήριξη στην ημερίδα και την παρουσία του τεχνικού της επιτελείου.

5.Τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Μιχάλη Ορεστίδη,Τεχνολόγο Τροφίμων, Σύμβουλο Τεχνολογίας και Καινοτομίας

Ελένη Καλογιάννη, Αν.Καθηγήτρια Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων,Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Παπαγεωργίου Μαρία,Αν.Καθηγήτρια Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων,Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Δημήτρη Χατζηζήση, ΜSc Χημικό Μηχανικό ,Υπευθυνο Έρευνας&νάπτυξης Μύλων Παπαφίλη

Σταύρο Τσιαγγίδη,Τεχνολόγο Τροφίμων,Υπευθυνο ποιότητας της Αρτοβιομηχανίας Βεργίδης.

Θωμά Ζαφειριάδη,MSc Τεχν.Τροφίμων-Κτηνίατρο ,Δ/ντη ESTIA LAB IKE

Ανάργυρο Μουλά,Καθηγητή Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας,και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις στην κατάρτιση και επιμόρφωση τόσο των μελών μας,όσο και όλων των εμπλεκομένων με τα τρόφιμα καθώς και στην δημιουργία ζωντανών διαύλων επικοινωνίας της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ιωάννης Σμαρνάκης

Προεδρος

20160227_150545

Κατηγορίες
Ανακοινώσεις, Ειδήσεις

« Δελτίο τύπου σχετικώς με την συνεργασία ΠΕΤΕΤ-ΣΥΒΙΠΥΣ Δελτίο τύπου επιτυχημένης ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 3η FoodExpo 2016 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανακοινώσεις
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet