- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - http://www.petet.org.gr/pages -

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΠΕΤΕΤ με θέμα : Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

Αλεύρι ζέας-Γλουτένη-Στέβια-Προϊόντα χωρίς συντηρητικά-Φυτικά «γάλατα»-Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα

Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club Σάββατο 08/07/2017,  ώρα 10.30-14.0

Την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Καλογερόπουλος

                                    Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν:
Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας,Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Γεώργιος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc , Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων , Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Ηλίας Αλεξίου , Ελεγκτής τμήματος εμπορίου Π.Ε. Δυτικής Αθήνας.
Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Pallas-Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα.

Ανακοίνωση εκδήλωσης  Προγραμμα Εκδηλωσης ΠΕΤΕΤ [1]

Παρακαλώ να στείλετε στο info@petet.org.gr την ακόλουθη  . Αιτηση συμμετοχης σε εκδηλωση ΠΕΤΕΤ [2]

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη ΠΕΤΕΤ.

Τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας