Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
      • Εκπρόσωποι
        • Σε Εθνικούς Οργανισμούς
        • Σε Φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
        • Σε Διεθνείς Οργανισμούς
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • Επιστημονικές ημερίδες
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
    • Δια Βίου Μάθηση
      • Επιμόρφωση μελών
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
      • Δημόσια Εκπαίδευση
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Ημέρες Σταδιοδρομίας
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
      • Εργαστήριο για την Απασχόληση
      • Σεμινάριο Κατάρτισης σε E.R.P.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Εθνικά Έργα
    • Διεθνή Έργα
    • Περιοδικό «Τεχνολογία Τροφίμων»
    • Πτυχιακές εργασίες
    • Προβολή Συλλόγου
    • Φωτοθήκη
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
    • Italien
      • Goals & Proffesional Rights
    • Εspañol
      • Objetivos & Derechos Profesionales
  • Φόρμα επικοινωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 18 Μαΐου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

Το Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (Τ.Ε.Τ.Δ.) Του Πανεπιστημίου Αιγαίου εξέδωσε το παρακάτω :
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ
Με την ολοκλήρωση της παραγωγής, συσκευασίας και προώθησης στο ράφι των τοπικών, παραδοσιακών, μοναδικών brand name προϊόντων ΛΗΜΝΟΥ σε 10 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων του νησιού ήτοι: 1) σιτάρι. 2) αλεύρι. 3) αρτοσκευάσματα, 4) ζυμαρικά, 5) αλιεύματα, 6) τυριά, 7) κρασιά, 8) όσπρια, 9) αρωματικά φυτά, 10) και μέλι, αναβιώνει πλέον ο σύγχρονος
ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (The Aegean Breadbasket)

Για να διαβάσετε  ολόκληρο το δελτίο πατήστε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (έρευνα για το μέλι)

 

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Ανακοινώσεις

« ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΣΠΡΙΑ:Ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ» Άρθρο του Δρ. Μιχάλη Χατζηευσταθίου σχετικά με τάσεις και εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή Βιομηχανία Επεξεργασίας Αλιευμάτων »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανακοινώσεις
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet