- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - http://www.petet.org.gr/pages -

Ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων»

[1]

Η ΠΕΤΕΤ συμμετέχει στην σημαντικότερη έκθεση για τα γαλακτοκομικά Daity Expo 2018 στα πλαίσα της οποίας οργανώνει επιστημονική ημερίδα  με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων»Metropolitan Expo Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  , Σάββατο 10/11/2018  ώρα έναρξης 14:00 ,Ακολουθεί το πρόγραμμα των ομιλιών

Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος Δ/ντης Ολικής Ποιότητας (SHEQA) & Ασφάλειας Τροφίμων, FrieslandCampina Hellas

Θέμα: Οι σύγχρονες προκλήσεις στην παραγωγή και εμπορεία των γαλ/κων

προϊόντων

Ναστόπουλος Σπύρος – Μέτοχος και Υπ. Πωλήσεων της εταιρείας GREEK FAMILY FARM

Θέμα  Συμπεριφορά των καταναλωτών ως προς το τυρί φέτα ΠΟΠ

Χήνης Επαμεινώνδας  ,Βιολόγος, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc

Θέμα: «Ας ξαναμιλήσουμε για το γάλα. Πόσο ωφελεί την υγεία μας.

Μύθοι και αλήθειες»

Αναστασία Παγώνη , Γεωπόνος Τεχνολόγος τροφίμων

Θέμα: «Προβλήματα και ευκαιρίες για την τυροκομεία στην Ελλάδα της κρίσης-

Η περίπτωση της εταιρίας ΠΑΓΩΝΗ

Δρ.Ευσταθία Τσάκαλη, Τεχνολόγος Τροφίμων, συνεργάτης τμ. επιστήμης

&τεχνολογίας τροφίμων Παν. Δυτ.Αττικής

Θέμα: «Καινοτομία μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η περίπτωση του

«YOGON»

Γιώργος Μαράκης,  Δ/νση  Διατροφικής Πολιτικής & Ερευνών Ε.Φ.Ε.Τ.

Θέμα: Περιορισμός χρήσης αλατιού στα τυριά

Την ημερίδα συντονίζει ο Παναγιώτης Μανιατέας ,μέλος της διοίκησης ΠΕΤΕΤ.