Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
      • Εκπρόσωποι
        • Σε Εθνικούς Οργανισμούς
        • Σε Φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
        • Σε Διεθνείς Οργανισμούς
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • Επιστημονικές ημερίδες
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
    • Δια Βίου Μάθηση
      • Επιμόρφωση μελών
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
      • Δημόσια Εκπαίδευση
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Ημέρες Σταδιοδρομίας
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
      • Εργαστήριο για την Απασχόληση
      • Σεμινάριο Κατάρτισης σε E.R.P.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Εθνικά Έργα
    • Διεθνή Έργα
    • Περιοδικό «Τεχνολογία Τροφίμων»
    • Πτυχιακές εργασίες
    • Προβολή Συλλόγου
    • Φωτοθήκη
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
    • Italien
      • Goals & Proffesional Rights
    • Εspañol
      • Objetivos & Derechos Profesionales
  • Φόρμα επικοινωνίας

ΑΡΤΟΖΑ 2019-Ημερίδα «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, νέες τάσεις-σύγχρονες προκλήσεις »

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 8 Ιανουαρίου 2019 Εκτύπωση Εκτύπωση

    16η ΑΡΤΟΖΑ -Metropolitan Expo Center -Αίθουσα εκδηλώσεων

Σάββατο 23/2/2019 15.00-17.30

Πρόγραμμα ομιλιών

Ελένη Χαλιωρή, Τεχνολόγος Τροφίμων

Θέμα: Ακρυλαμίδιο στα αρτοσκευάσματα –τρόποι μείωσης της εμφάνισής του.

Ελευθερία Καμπόλη, Τεχνολόγος Τροφίμων –LESAFFRE HELLAS

Θέμα:  Μείωση του αλατιού στα προϊόντα αρτοποιίας

Claire Micheaux – Western Europe Innovation Coordinator, LESAFFRE INTERNATIONAL

*Μετάφραση Μιχάλης Ορεστίδης

Θέμα: Sourdoughs and the magic of fermentationΙ

Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων –Δ/ντης Εργοστασίου & Ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη &Σοκολάτα

Θέμα:  Γλυκαντικές ουσίες προς αντικατάσταση της ζάχαρης στην αρτο-ζαχαροπλαστική

Γιώργος Μαργαριτόπουλος, CEO εταιρίας  Halal Quality Control

Θέμα:  «Πιστοποίηση Halal-Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου σε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική».

Δρ Ιωάννης Στοϊτσης, CEO Εταιρίας  FOODAKAI

Συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, Μιχάλης Ορεστίδης

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Πρόσκληση στην τακτική γενική συνέλευση μελών ΠΕΤΕΤ 2019 Δεξίωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας 2019 ΠΕΤΕΤ »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανακοινώσεις
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet