- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Αλλαγή ονόματος και εκσυχρονισμός καταστατικού Π.Ε.Τ.Ε.Τ. για την καλύτερη εκπροσώπηση τεχνολόγων-επιστημόνων τροφίμων& διατροφής

Αγαπητά μέλη της ένωσης ,φίλοι και συνεργάτες
Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε απο τις δικαστικές αρχές ο εκσυγχονισμός του καταστατικού της ένωσης όπως ομοφώνως αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση μελών ΠΕΤΕΤ την 19/1/2019.Στόχος της ένωσης να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο επιστήμονες-τεχνολόγους τροφίμων και διατροφής πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι:

1.Ο τίτλος της ένωσης αλλάζει σε  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(Π.Ε.Τ.Ε.Τ.)

2.Τακτικά μέλη της Ένωσης εγγράφονται μόνιμοι κάτοικοι της Ελληνικής επικράτειας καθώς και πολίτες χωρών μελών Ε.Ε., Επιστήμονες Τροφίμων & Διατροφής, Τεχνολόγοι Τροφίμων και ποτών, Διατροφολόγοι Πτυχιούχοι ή κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.) ως και οι πτυχιούχοι των ισοτίμων και ομοταγών προς αυτές Σχολών του εξωτερικού, σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

3.Τονίζεται εκτός των άλλων ο ρόλος της ένωσης στην συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση των μελών.

4.Τα νέα λογότυπα ακολουθούν

5.Τα φορολογικά στοιχεία, εκτός του νέου τίτλου, παραμένουν τα ίδια.
 Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. δεν είναι συντεχνία ούτε εκπροσωπεί σχολές και συγκεκριμένα Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ, αγκαλιάζει και υποστηρίζει όλους του τεχνολόγους τροφίμων, ανεξαρτήτως προέλευσης και αγωνίζεται υπεύθυνα σεβόμενη την κοινωνία και τους πολίτες.

Η ΠΕΤΕΤ είναι ο εθνικός εκπρόσωπος τόσο στην Ευρωπαϊκή EFFoST όσο και στην διεθνή IUFoST ενώσεις Τεχνολόγων Επιστημόνων τροφίμων.

Ιωάννης Σμαρνάκης      

Πρόεδρος


Μπορείτε να διαβάσετε όλόκληρο το καταστατικό στην ιστοσελίδα μας https://petet.gr/?page_id=5 [1]