Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
      • Εκπρόσωποι
        • Σε Εθνικούς Οργανισμούς
        • Σε Φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
        • Σε Διεθνείς Οργανισμούς
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • Επιστημονικές ημερίδες
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
    • Δια Βίου Μάθηση
      • Επιμόρφωση μελών
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
      • Δημόσια Εκπαίδευση
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Ημέρες Σταδιοδρομίας
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
      • Εργαστήριο για την Απασχόληση
      • Σεμινάριο Κατάρτισης σε E.R.P.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Εθνικά Έργα
    • Διεθνή Έργα
    • Περιοδικό «Τεχνολογία Τροφίμων»
    • Πτυχιακές εργασίες
    • Προβολή Συλλόγου
    • Φωτοθήκη
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
    • Italien
      • Goals & Proffesional Rights
    • Εspañol
      • Objetivos & Derechos Profesionales
  • Φόρμα επικοινωνίας

Εργασία του κυρίου Μαράκη στελέχους του Ε.Φ.Ε.Τ. για την στρατηγική μείωσης του αλατιού

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 19 Μαΐου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Δημοσιεύουμε εργασία του κυρίου Μαράκη στελέχους του Ε.Φ.Ε.Τ. για την στρατηγική μείωσης του αλατιού, από την ομιλία του στην επιστημονική ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. κατά την 15η ΑΡΤΟΖΑ.

Marakis-ΑΡΤΟΖΑ2017 Στρατηγική του ΕΦΕΤ για τη μείωση πρόσληψης αλατιού

Γραμματεία Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Κατηγορίες
Ανακοινώσεις, Εργασίες-Άρθρα

« Σεμινάρια συσκευασίας οργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ, σχετικά με την πρόσληψη αλατιού σε δείγμα υγιών ενηλίκων στη Βόρεια Ελλάδα »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανακοινώσεις
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet