Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
      • Εκπρόσωποι
        • Σε Εθνικούς Οργανισμούς
        • Σε Φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα
        • Σε Διεθνείς Οργανισμούς
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • Επιστημονικές ημερίδες
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
    • Δια Βίου Μάθηση
      • Επιμόρφωση μελών
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
      • Δημόσια Εκπαίδευση
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Ημέρες Σταδιοδρομίας
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
      • Εργαστήριο για την Απασχόληση
      • Σεμινάριο Κατάρτισης σε E.R.P.
    • Σ.Σ.Ε.
    • Εθνικά Έργα
    • Διεθνή Έργα
    • Περιοδικό «Τεχνολογία Τροφίμων»
    • Πτυχιακές εργασίες
    • Προβολή Συλλόγου
    • Φωτοθήκη
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
    • Italien
      • Goals & Proffesional Rights
    • Εspañol
      • Objetivos & Derechos Profesionales
  • Φόρμα επικοινωνίας

Υποψήφιοι εκλογών 31/3/2019

Η Γ.Σ. των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων η οποία συνεδρίασε, σε καταστατική απαρτία, το Σάββατο 19/1/2019, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει τακτικές αρχαιρεσίες για την εκλογής των εννέα μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (Κ.Δ.Σ.) και των εννέα μελών της Δ.Ε. Π.Τ. Βόρειας Ελλάδας, την Κυριακή   31/ 3 /2019 από 9.00-19.00 .  Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της ένωσης στην Αθήνα, Βερανζέρου 15 και Θεσσαλονίκη Βασιλέως Ηρακλείου 28  .Τα μέλη της ένωσης που κατοικούν στην επαρχία θα λάβουν εγκαίρως φάκελο με τα ψηφοδέλτια και αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής

Μιχάλης Μαυρούλιας

Α.Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων για το Κεντρικό Δ.Σ. (κατ΄αλφαβητική σειρά) ,  

1.Ηλίας Αλεξίου

/

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία Αττικής το 1964

Σπουδές: Πτυχιούχος τεχνολογίας τροφίμων του ΤΕΙ-Α (1987),  Μεταπτυχιακός Φοιτητής ΕΑΠ, «Διοίκηση και Τεχνολογία Ποιότητας»

Επαγγελματική κατάσταση: Ελεγκτής Τροφίμων & Εμπορίου, Περιφέρεια Αττικής. Product, Development Mngr σε επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων και Α’ Υλών,, Δ/της Πωλήσεων, Διαχειριστής. Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, ασφάλειας και ιατροτεχνολογικών συσκευών, κατά ISO9001, ISO13485, ΙSO22000, IFS, BRC και εφαρμογής μοντέλων αριστείας TQM.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος, 3 παιδιά

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος από 2016 

Στοιχεία επικοινωνίας: ealexiou@notakairi.gr, ilias.alexiou@patt.gov.gr

2.Αντωνίου Αθανασία(Νάσια)

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1993

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, στο Γ.Π.Α

Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανία παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας για τρόφιμα και φάρμακα

Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016 

Στοιχεία επικοινωνίας: antnasia@gmail.com 

3.Βλάχου Παναγιώτα

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Λευκάδα, το 1990

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση: Διασφάλιση ποιότητας στην εταιρία Chistou Nuts

Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2014

Στοιχεία επικοινωνίας: panavlach6@gmail.com 

4.Γκιώνης Νικόλαος

10801816_913595132036877_1418525057913298027_n

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982

Σπουδές: MSc Quality Management ΑTEΙ Πειραιώς & University of West of Scotland, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας

Επαγγελματική κατάσταση:Σύμβουλος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Επικεφαλής επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων , συνεργάτης TUV AUSTRIA HELLAS

Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος Κ.Δ.Σ 2015-2016 ,Ειδικός γραμματέας Κ.Δ.Σ. 2013-2014,Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ

Στοιχεία επικοινωνίας: gkionisnikolas@yahoo.com 

5.Ευγενειάδης Γεώργιος

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1981

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας, Μεταπτυχικα στο ΕΑΠ και το Πανεπιστήμιο Σόφιας.

Επαγγελματική κατάσταση: Εκπαιδευτικός στην επαγγελματική εκπαίδευση και την ειδική αγωγή.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016 

Στοιχεία επικοινωνίας: georgevge@hotmail.com  Blog:  Evgegeorge.weebly.com

6.Ευδαίμων Ελευθερία

IMG_5275

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1984

Σπουδές: MSc,Τεχνολόγος Τροφίμων, Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας ,

Επαγγελματική κατάσταση: Έρευνα και ανάπτυξη στην εταιρία VIONOVA

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμη ,ένα παιδί.

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :2015-2018 Ταμίας Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: evdemoneri@yahoo.gr 

7.Κακός Ιωάννης

10394860_913594998703557_3065679450504461402_n

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Αίγιο το 1980

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Επαγγελματική κατάσταση:Πολυετής βιομηχανική εμπειρία,Επικεφαλής επιθεωρητής TUV-Austria-Hellas

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος Κ.Δ.Σ. 2015-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: i.kakos@yahoo.gr

8.Καμπόλη Ελευθερία

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Χολαργό το 1990

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Τροφίμων& Διατροφής  Γ.Π.Α.

Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνη ποιότητας στην εταιρία Lessafre Ελλάς

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλοςτης ΠΕΤΕΤ απο το 2016

Στοιχεία επικοινωνίας: e_kampoli@hotmail.com

9.Κανλή Όλγα

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι FB_IMG_1551381214180.jpg

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στις Σέρρες

Σπουδές: BSc (Hons) Food Technology _ Manchester Metropolitan University, MSc Food Safety & Contro l_ Southbank University of London

Επαγγελματική κατάσταση: Υπάλληλος ΕΦΕΤ

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλοςτης ΠΕΤΕΤ απο το 2017

Στοιχεία επικοινωνίας: kanlyo@hotmail.com

10.Κωσταντίνη Εύα

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988

Σπουδές: MSc Food Technology (Sensory Science), Wageningen University. Πτυχιούχος της Σχολής Βιοτεχνολογίας του Γ.Π.Α.

Επαγγελματική κατάσταση: R&D στην εταιρία Vioryl S.A.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016. Υπεύθυνη κατάρτισης και επικοινωνίας ΠΕΤΕΤ

Στοιχεία επικοινωνίας: eva.kostantini@gmail.com & evakostantini@hotmail.com  

11.Λαζαρίδη Κορίνα (Καρίνα)

lazaridou

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική κατάσταση:Υπεύθυνη Δ.Π. στην εταιρια Φίλιππος Γαβανάς

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΔΕ περιφερειακού ΠΕΤΕΤ Βορείου Ελλάδος, μέλος  οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: klazaridou@outlook.com 

12.Μανιατέας Παναγιώτης

maniateas

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984

Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα ποιότητας στην εταιρία Newrest

Οικογενειακή κατάσταση: ;Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: panosman84@gmail.com 

13.Μαργέλη Μηλιά-Ελένη(Μηλένα)

 

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1993

Σπουδές: Πτυχιούχος σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση: Σύμβουλος ποιότητας και ανάπτυξης τροφίμων.

Οικογενειακή κατάσταση: :Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: milemargeli@yahoo.gr

14.Ορεστίδης Μιχάλης

orestidis

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1964

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑλεξάνδριουΤ.Ε.Ι. Θεσ/κης.

Επαγγελματική κατάσταση:Εικοσιπενταετής  εμπειρία στις μεγαλύτερες αρτοβιομηχανίες ,σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων αρτοποιίας –ζαχαροπλαστικής-παγωτού.Καθηγητής σχολών αρτοποιίας

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος ,2 παιδιά

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: 2015-2018 Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Στοιχεία επικοινωνίας: m.orestidis@gmail.com 

15.Πούλιου Μαρίνα

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980

Σπουδές: MSc in Quality Management University of West of Scotland, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του AΤΕΙ Αθήνας

Επαγγελματική κατάσταση: Πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων σε ΙΕΚ, κολέγια & ΚΕΚ &  Σύμβουλος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Γενική Γραμματέας Κ.Δ.Σ. 2013-2018, Ταμίας του Περιφ. τμ. Αθήνας 2011-2012

Στοιχεία επικοινωνίας: marinapouliou@gmail.com

16.Σακαρέλη Έλενα

sakar

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα το 1982.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική εμπειρία:  Υπεύθυνη ΔΠ στην εταιρία Famiglia Di Pasta,

10 ετή Εμπειρία στην Βιομηχανία Τροφίμων, παλαιότερα Υπεύθυνη Ποιότητας στην Εταιρεία Ζαχαρωδών Προϊόντων JANNIS.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος.

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Πρόεδρος περιφερειακού Β.Ε. 2017-2018. Ταμίας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2008-2014 , Ε.Γραμματέας  του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,Μέλος του Κ.Δ.Σ. 2011-2012. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: elena_sak@hotmail.com

17.Σμαρνάκης Ιωάννης  

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1965

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσ/κης.

Επαγγελματική κατάσταση:Διευθυντής εργοστασίου και R&D στην εταιρία Pallas-Λάβδας Α.Ε. Άνω των 25 ετών βιομηχανική-συμβουλευτική-εκπαιδευτική εμπειρία.Μέλος της επιστημονικής επιτροπής τους Σ.Ε.Β.Τ. και της πλατφόρμας Food for Life.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος ,2 παιδιά

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : 2015-2018 Πρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας:smarnaki@gmail.com , Skype:  gsmarnakis, Twiter: @Ian_Smarnakis

18.Δρ Σουλιώτης Ανδρέας   

Σουλιωτης

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982

Σπουδές: PhD, MSc Quality Management,  Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας,

Επαγγελματική κατάσταση:Σύμβουλος ποιότητας&Ασφάλειας, επικεφαλής επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων , Συνεργάτης της TUV AUSTRIA-HELLAS.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από 2007 μέλος της επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ

Στοιχεία επικοινωνίας: andreassouliotis@yahoo.com

19.Τρίμα Μαριάννα(Μαρία)  

marianna

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1987.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Επαγγελματική εμπειρία: Υπεύθυνη ποιότητας στην εταιρία Vittorrio

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: mariannatrim@gmail.com

Β.Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων για την Δ.Ε. Περιφερειακού Θεσσαλονίκης (κατ΄αλφαβητική σειρά)

1.Βακάλη Ματίνα 

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 17091306_1347370711990742_829308331_o-795x1024.jpg

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Θεσσαλονίκη το 1989

Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ

Επαγγελματική κατάσταση: Εργάζεται ως Τεχνολόγος Τροφίμων σε τυροκομική μονάδα

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2016

Στοιχεία επικοινωνίας: matina247@yahoo.com

2.Γιανάκ Όλγα

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης ,Απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΕΠΕΑΕΚ Χημική Ανάλυση-  Έλεγχος Ποιότητας, ΑΠΘ, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Χημείας

Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στη Π.Ε.ΤΕ.Τ : Μέλος της Ένωσης από το Σεπτέμβρη του 2017

Στοιχεία Επικοινωνίας: gianakolga@hotmail.com

3.Γιουβαλίδου Θεοδώρα 

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_6195-1.jpg

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1988

Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ

Επαγγελματική κατάσταση: Εργάζεται ως Τεχνολόγος Τροφίμων στο τμ. έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας Condito

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2013

Στοιχεία επικοινωνίας:

4.Κοϊνίδης Αντώνιος

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι κοινιδισ.png

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995

Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ

Επαγγελματική κατάσταση:Χειριστής Μηχανημάτων Παραγωγής/Ζύμωσης στην εταιρεία Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2018

Στοιχεία επικοινωνίας: antkoin95@gmail.com

5.Κοκονάς Κωνσταντίνος

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978

Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική εμπειρία: Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας – Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων

Σ. Μαβίδου & Υιοι Ο.Ε. – Galaxy

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2010, Μέλος της Δ.Ε. Περιφ. Τμήματος

Βορείου Ελλάδος 2015-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: kostaskok@gmail.com

6.Κόρκα Θεοδώρα

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα το 1982

Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ

Επαγγελματική κατάσταση: Έχει εργαστεί στην εκπαίδευση.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2009

Στοιχεία επικοινωνίας: theo_korka22@hotmail.com

7.Λαζαρίδη Κορίνα (Καρίνα)

lazaridou

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική κατάσταση:Υπεύθυνη Δ.Π. στην εταιρια Φίλιππος Γαβανάς

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΔΕ περιφερειακού ΠΕΤΕΤ Βορείου Ελλάδος, μέλος  οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: klazaridou@outlook.com 

8.Μαλιώκα Έλενα

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982

Σπουδές: Πτυχιούχος Τεχνολόγος τροφίμων του ΑΤΕΙΘ. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο Management and business administration (MBA).

Επαγγελματική κατάσταση:

Σύμβουλος ποιότητας και Ασφάλειας  Τροφίμων.Εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, Εκπαιδευτής ΙΕΚ,ΕΠΑΣ,Τεχνικός ασφαλείας σε επιχειρήσεις τροφίμων

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος από το 2012

Στοιχεία επικοινωνίας:elenamalioka@gmail.com

9.Μπιτσιου Αποστολία( Λία )

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη to 1989

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.Θ.

Επαγγελματική κατάσταση:Υπεύθυνη διασφάλιση ποιότητας στην εταιρεία Χούτος Catering

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος από το 2013

Στοιχεία επικοινωνίας:

10.Σακαρέλη Έλενα

sakar

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα το 1982.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική εμπειρία:  Υπεύθυνη ΔΠ στην εταιρία Famiglia Di Pasta,

10 ετή Εμπειρία στην Βιομηχανία Τροφίμων, παλαιότερα Υπεύθυνη Ποιότητας στην Εταιρεία Ζαχαρωδών Προϊόντων JANNIS.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος.

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Πρόεδρος περιφερειακού Β.Ε. 2017-2018. Ταμίας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2008-2014 , Ε.Γραμματέας  του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,Μέλος του Κ.Δ.Σ. 2011-2012. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: elena_sak@hotmail.com

11.Τζήκα Παρασκευή(Βίβιαν)

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα, το 1987

Σπουδές: Πτυχιούχος  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

MSc Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος, τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας στην ΕΣΤΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΑΕΒΕ (Ακαδημαϊκό Προσωπικό στο Mediterranean College)

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2017

Στοιχεία επικοινωνίας: vivian2tz@gmail.com 

12.Τσαούσης Κωνσταντίνος

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 52313340_337292250466213_3583273421003292672_n.jpg

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Ανθόφυτο Κιλκίς το 1959

Σπουδές: Πτυχιούχος  Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική κατάσταση: 25ετης απασχόληση στην Βιομηχανία τροφίμων

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016

Στοιχεία επικοινωνίας: tsaousis.kostas@yahoo.gr

Εκτύπωση Εκτύπωση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανακοινώσεις
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Προσφορά εργασίας
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet